A Chelsea új menedzsere a fiatal focistákban látja a jövőt

not image

Borbély Fanni

2021.január.29 - 00:49

A Paris Saint-Germain korábbi szakembere, Thomas Tuchel egy 18 hónapos megállapodást írt alá a csapattal, így mostantól ő fogja betölteni az menedzseri pozíciót a Chelsea-nél.

Mielőtt megtartotta volna első edzését kedden, Tuchel köszönetet mondott a Chelsea-nek bizalmukért, valamint tiszteletét fejezte ki Frank Lampart iránt, akinek mint megjegyezte, munkássága és öröksége nem elhanyagolható.

A 47 éves edző a PSG-től való távozása után nem vesztegette az időt, szinte azonnal visszatérhetett a munkába, a csapattal pedig még az első edzés előtt összehozott egy rövid találkozót. Tuchel egyértelműen a fiatalabb játékosokra kíván építeni a jövőben, ugyanis kulcsfontosságúként tekint Mason Mount, Reece James és Tammy Abraham focistákra is.

Bár Lampart nagy valószínűséggel most egy kisebb szünetet fog tartani kirúgása után, továbbra is eltökélt abban, hogy bebizonyítsa, ő a kiváló választás, ha vezetői pozícióról van szó. Annak ellenére, hogy hétfőn elbocsátották, Lampart neve még mindig vonzó lehet a rivális klubok számára – írja a Daily Mail.