Clouds
21 Budapest
Dollár
358,97 Ft
Euró
390,02 Ft
Font
444,72 Ft
Bitcoin
23,092 $

A Bayern München sztárjával erősíthet a Real Madrid

Fotó: EPA/Noushad Thekkayil
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

A téli átigazolási szezon kapcsán több játékos klubváltása is felmerült, köztük van a Bayern München kiválósága, Alphonso Davies is.

A spanyol AS értesülései szerint a Real Madrid élénken érdeklődik a Bayern München balhátvédje, Alphonso Davies után, aki tökéletesen illeszkedne terveikhez, melynek keretében a jövő csapatának meghatározó játékosait keresik.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

A brazil csodacsatárnak kikiáltott Endrick után tehát újabb ígéretes tehetség érkezhetne a klubhoz, melynek nem titkolt szándéka, hogy a koruk miatt “problémás” Modric, Kroos és Benzema helyére megfelelő utódokat építsenek be a csapatba, így a nagy öregek távozása után sem kellene mindent tiszta lappal kezdeniük.

A 22 éves Alphonso Davies 2019 óta erősíti a Bayern München csapatát, szerződése pedig 2025 júniusáig érvényes németeknél. A bajoroknál eddig összesen 134 mérkőzésen lépett pályára, melyeken hat gól és négy gólpassz a mérlege.

A Real Madrid érdeklődése nagyrészt a játékos világbajnokságon nyújtott teljesítményéhez köthető, ahol Kanada két góljából egy az ő nevéhez köthető.

Nem Alphonso Davies azonban az egyetlen ígéretes tehetség, aki iránt a Real Madrid érdeklődik, hiszen ott szerepel a listán Jude Bellingham, a Borussia Dortmund 19 éves középpályása is, akit korábban már a Liverpoollal is szóba hoztak.