Dollár
432,01 Ft
Euró
423,62 Ft
Font
482,54 Ft
Bitcoin
20,045 $

A Bayern München akadályozhatja meg a Barcelona nagy igazolását

not image

A T-800-as

2020. szeptember 24. - 17:39

Hatalmas a harc az Ajax egyik legnagyobb tehetségéért, de lehetséges, hogy a Barcelona erről az igazolásról is le fog maradni, hiába állnak közel az aláíráshoz.

Hatalmas a harc az Ajax legnagyobb tehetségéért, de lehetséges, hogy a Barcelona erről az igazolásról is le fog maradni, hiába állnak közel az aláíráshoz.

Soron kívül Nyerő Páros: Bíró Bea szerint Megyeri Csilla így se, úgyse lesz olyan szép, mint ő

A liner.hu is rendszeresen beszámol az átigazolási piacról, az aktuális helyzetről, aminek a Barcelona egyelőre csak közvetett módon főszereplője, ugyanis pénzügyileg nem állnak túlságosan jól, és játékosokat kell eladniuk az igazolásokhoz.

Suarezt is eladták, de csak 6 millió eurót kaptak érte, addig Vidal mindössze 1 millióért váltott klubot. Ha megnézzük a két sztár piaci értékét, messze áron alul értékesítették őket, ugyanakkor a spanyolok számára az volt a legfontosabb, hogy megváljanak tőlük a magas fizetésük miatt.

Ronald Koeman egyik fő célpontja Sergiño Dest, az Ajax legnagyobb tehetsége. A mindössze 19 éves játékos lehetne a La Liga egyik legjobb jobbhátvédje, akivel komoly erősítést hajthatnának végre a Camp Nou-ban.

A helyzet azonban távolról sem egyszerű, mert hiába akarna távozni, szintet lépni a játékos, még mindig nincs meg az aláírt szerződése. A legfrissebb jelentések szerint a Bayern München szólhat közbe, ami miatt lehetséges, hogy egy újabb remek igazolásról marad le a Barcelona, elsősorban a pénz miatt.

Fabrizio Romano arról jelentett, hogy a német klub és a játékos között már 10 nappal ezelőtt megszületett a megállapodás a személyes feltételekről, de közben a Barcelona pénzhez jutott az eladások által, így növelték az érdeklődésüket.

Mindkét klub versenyben van, tárgyalnak a holland klubbal, addig Dest már maga is komolyan gondol arra, hogy Lionel Messi, minden idők egyik, ha nem a legjobb játékosának csapattársa legyen. Kíváncsian várjuk a folytatást…

Ennyit kereshet Dzsudzsák Balázs az NBII-ben a Debrecennél: szép összeg, de…

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.