A 45 éves Eva Longoria bikiniben, amit Victoria Beckham sem hagyott szó nélkül

not image

A T-800-as

2020. augusztus 2. - 04:40

Az amerikai színésznő ismét villantott, ezúttal bikiniben, ami nagyon jól áll neki, bár egy ilyen forma mellett mindez nem nehéz.

Az amerikai színésznő ismét villantott, ezúttal bikiniben, ami nagyon jól áll neki, bár egy ilyen forma mellett mindez nem nehéz.

Texas egyik leghíresebb szülöttje, Eva Longoria idén márciusban töltötte be a 45. életévét. Még mindig túl sok nő foglalkozik az életkorral, pedig az a legfontosabb, amit odabent érzünk. Nem a személyi igazolványunk, hanem a tükör mondja meg, hogy hogyan nézünk ki.

Nyilván ez genetika kérdése is, de mindig tudunk tenni annak érdekében, hogy sokkal jobban érezzük magunkat, és így az alakunk is változzon. Ehhez pedig nincs szükség napi 2-3 órás edzésekre, egyszerűen csak oda kell figyelnünk a táplálkozásunkra, és ha mindezt egy kis mozgással ötvözzük, akkor nagyon elégedettek lehetünk.

A „Született feleségek” egykori ünnepelt sztárja, aki természetesen még mindig aktív, nagyon büszke lehet magára. Eva elég aktív, tehát tesz azért, hogy csinos maradjon, és valószínűleg semmilyen frusztrációt nem érez az alakja miatt.

Nem is lenne rá oka, mint azt láthatjuk a bikinis képén. Ezúttal zöldre váltott a színésznő, és azt kell mondjuk, hogy jól választott! Még Victoria Beckham sem hagyta szó nélkül bejegyzést, és megdicsérte a barátnőjét. Lenyűgözőnek nevezte Eva megjelenését.

Longoria hamarosan egy újabb mérföldkövet ünnepelhet az Instagramon. Cikkünk megírásának pillanatában közel 8 millió követőnél tartott. Barátnője, Victoria pedig rövidesen 30 milliónál tarthat.

https://www.instagram.com/p/CDT_6KmJ_BX/

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/salma-hayek-az-evtized-egyik-legszexibb-dekoltazsaval-allt-elo-forro-nagyon-forro/