A 25 éves nőt saját mentett kutyája ölte meg

Flickr/kgroovy
not image

Borbély Fanni

2021. február 8. - 05:29

Az előzetes információk alapján arra következtetnek, hogy a 25 éves nőt saját kutyája haraphatta meg álmában, bár egyelőre nem ismert a támadás oka.

Keira Ladlow olyan súlyos sérüléseket szenvedett a vélhetően Staffordshire terrier keverék kutyától, hogy miután a nő egyik rokona értesítette a a mentőket, kiérkezésükkor Ladlow már halott volt – írja a Metro.

A kutyát azonnal átadták a rendőrségnek, akik közölték, az állatot el fogják altatni, a hírek szerint pedig Ladlow a kertben találta meg anno a kutyát, majd befogadta magához. A család közleménye szerint a nő előző kutyája egy pitbull volt, azonban az állat rákban elhunyt, így jutott arra az elhatározásra, hogy befogadja az állatot.

A támadás során senki más nem tartózkodott az ingatlanban, csupán a szomszédok figyeltek fel a nő sikoltására és segélykiáltására, így azonnal értesítették a hatóságokat. A rendőrök és mentőegységek rendkívül gyorsan érkeztek meg a helyszínre, a szomszédok pedig elmondták, rendkívül szürreális az eset, ugyanis senki sem számított ilyen agresszív viselkedésre a kutyától.