Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
362,74 Ft
Euró
394,51 Ft
Font
461,46 Ft
Bitcoin
67,113 $

Szalai Attila, Felipe tökéletes utódja az Atlético Madridnál

Az Atletico Madrid problémái akár meg is oldódhatnak a távozó és érkező játékosokkal.

Szalai Attila (b) és az angol Raheem Sterling a labdarúgó világbajnoki selejtezõk 8. fordulójában játszott Anglia - Magyarország mérkõzésen a londoni Wembley Stadionban 2021. október 12-én. MTI/Kovács Tamás
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az Atlético Madrid nem a legjobb pillanatait élte a közelmúltban: a Diego Pablo Simeone által edzett csapat még mindig a LaLiga Santander tabellájának élén áll, de a Bajnokok Ligája 16 közé jutása egyre nehezebbé válik a Liverpool elleni két egymást követő elvesztett mérkőzés után.

A játékvezetői vitáktól eltekintve elmondható, hogy Simeone csapata a pálya több területén is komoly futballtechnikai problémával küzd, ezek közül pedig a legszembetűnőbb a hátsó taktika, ahol fokozatosan halmozódnak a problémák – írja a fichajes.net. Soron kívül Halálra késelte volt élettársát egy budapesti nő

Éppen ezért az Atlético Madrid sportvezetése megpróbál egy komolyabb változtatást eszközölni, mellyel egy olyan távozási és belépési folyamattal néznek szembe, amely nagy valószínűséggel az Atlético Madrid csapatában lévő egyik legfontosabb pozíció újratervezésével fog végződni.

Szinte borítékolható, hogy a távozó játékos Felipe lesz, hiába volt ünnepelt sztár a Wanda Metropolitanóba érkezésekor, a teljesítménye mára jelentősen csökkent. Már nem olyan erős a védésben, ami komoly probléma, hiszen ez gólokba és meccsekbe kerül a csapatnak, így az Atlético játékosaként kétségkívül meg vannak számlálva a napjai.

Helyére Szalai Attila érkezhet: a Fenerbahce magyar hátvédje az európai kontinens egyik legjobbja, egy fiatal, elhivatott tehetség, aki minden technikai és fizikai kvalitását megmutathatná a tétova Atlético Madridnak, ezzel is segítve a csapatot céljai eléréséhez.

Kiszivárgott, milyen Apple-eszközök érkezhetnek - van közöttük egy nagy dobás is

Egy nemrég felbukkant, állítólag a Samsung Securitieshez köthető tervezet részletesen bemutatja az Apple várható termékmegjelenéseit, köztük az iPhone SE 4-et, az összehajtható iPhone-t és az AR-szemüveget.