Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,689 $

Magyar népviseletbe öltözött Szentkirályi Alexandra

Remekül áll Magyarország kormányszóvivőjének ez a különleges szett, mintha csak neki tervezték volna, annyira passzol.

...svg content...Fotó: Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda épületében 2022. október 13-án. MTI/Balogh Zoltán
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Szentkirályi Alexandra az egyik legcsinosabb politikusnő, és sok dicséretet kap. Számos összeállítást láthattunk már rajta az évek során, évszaknak megfelelően, és nagy figyelmet fordít a részletekre.

Természetesen, amikor szükséges, követi a protokollokat, de ez nem jelenti azt, hogy ne öltözhetne színesen. A nyári szettjei is remekül állnak rajta, és olyan fotókat megosztott, amikor épp civilben van. Soron kívül A jövő héten indul az új ügyeleti rendszer a fővárosban – minden tudnivaló egy helyen

Aktuális kedvencünk az alább látható összeállítás, ami remekül áll rajta. Látható módon jól is érezte magát ebben a tradicionális összeállításban, mely egyszerre vonultatja fel a múltat és a jelent.

„Az alsószoknyák számát egy idő után nem számoltam. Csodálatos a hollókői népviselet, ami pedig a legcsodálatosabb, hogy itt nem a múlt emléke, hanem a mindennapok valósága él.” – írta a nagyon csinos Alexandra.

„Fiatalok és idősek, férfiak és nők még ma is hordják ezeket a darabokat.” – tette hozzá a posztjában az Instagram oldalán, amit már több mint 27 ezren követnek. Magyarország szóvivője ezen a platformon is igyekszik interaktív lenni, és sok érdekes tartalmat oszt meg rajta.

Magyar Péter bejelentette, milyen esetben mond le a mentelmi jogáról

Ismét Orbán Viktor miniszterelnöknek címzett egy levelet Magyar Péter, aki elárulta, mikor mond le a mentelmi jogáról.