Dollár
430,59 Ft
Euró
411,77 Ft
Font
455,54 Ft
Bitcoin
18,955 $

72 éves nőt erőszakoltak meg a Népligetben, hamar elfogták az elkövetőt

Fotó: MTVA/Bizományosi: Róka László
not image

Fazekas Kiara Barbara

2022. szeptember 7. - 07:52

A 31 éves férfinek nyomkövetőt kellett hordania a lábán, mert korábban életveszélyt okozó testi sértés és garázdaság miatt bűnügyi felügyelet alatt volt. 

police.hu számolt be róla, hogy megerőszakoltak egy idős nőt a Népligetben, aki személyesen tett feljelentést a XIX. Kerületi Rendőrkapitányságon, és elmondta, hogy egy fiatal férfi megtámadta, bántalmazta, megerőszakolta és elvette mobiltelefonját a Népligetben.

Soron kívül Deutsch Tamás: a baloldal továbbra is a magyarok ellen dolgozik 

A 31 éves O. Zsolt, aki megalapozottan gyanúsítanak a bűncselekmény elkövetésével, levágta lábáról a nyomkövetőt, amit azért kellett viselnie, mert korábban elkövetett életveszélyt okozó testi sértés és garázdaság miatt a bíróság bűnügyi felügyeletét rendelte el.

Az eszköz riasztást küldött a BRFK-nak, amikor a férfi levágta a nyomkövetőt, majd elhagyta a lakhelyét. A rendőrök azonnal indultak, de addigra a 72 éves asszony ellen az erőszak megtörtént, csak ezután tudták elkapni a Népligetben a kábítószer hatása alatt álló férfit.

O. Zsoltnál azt a mobiltelefont is megtalálták, amelyet az áldozattól vett el korábban. 

A férfit a BRFK X. Kerületi Rendőrkapitányságon szexuális erőszak és kifosztás bűntett, valamint fogolyszökés és kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. 

A gyanúsított a vallomásában azt mondta, hogy nem emlékszik semmire, ugyanis napok óta kábítószerezik és iszik. A férfit őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.