Tragikus részletek az Újpesten elhunyt 7 éves kisfiúról

Fotó: Új mentőautók a mentők napja alkalmából rendezett ünnepségen, amelyen húsz autót adtak át az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) Markó utcai székházában 2020. május 10-én. MTI/Szigetváry Zsolt
not image

Takács Petra

2022. január 19. - 17:26

Vélhetően ételallergia okozhatta a kisfiú halálát, akit már nem sikerült visszahozniuk a mentősöknek, hiába küzdöttek az életéért.

Tragikus hír jelent meg a médiában, Déri Tibor, Budapest Főváros IV. kerület Újpest polgármestere a hivatalos Facebook oldalán számolt be a részletekről, a szörnyű eseményről, amelyben egy kisgyermek vesztette életét.

Tegnap este hívták fel a polgármestert, a vonal túlsó végén a IV. kerületi rendőrkapitány volt, aki nagyon rossz hírt közölt. Sokszor a hívása jót is szokott jelenteni, ám most kiemelten rossz hírekkel szolgált.

Kedd késő délután hunyt el az a 7 éves kisfiú, aki közvetlen azelőtt egy iskolában megtartott születésnapon vett részt. A mentők másfél órán át küzdöttek a gyermek életéért, de hiába, nem tudták visszahozni.

„Tegnap este csöngött a telefonom, a vonal túlsó végén a IV. kerület rendőrkapitánya volt. Ez sokszor jót is szokott jelenteni, de most sajnos egy nagyon rossz hírrel szolgált.” írta a posztjában a polgármester.

Újabb halálos vonatbaleset történt, ezúttal Ratóton

„Tegnap késő délután életét vesztette egy 7 éves kisfiú, az iskolában megtartott születésnapi tortázás után. A mentők másfél órán keresztül küzdöttek az életéért, sajnos mindhiába.”

„Vélhetően ételallergia következtében kialakult heves reakció okozhatta értelmetlen halálát. Apaként is letaglózott a hír. Osztozom a család gyászában, őszinte részvétemet fejezem ki!” – tette hozzá.