18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Clouds
21 Budapest
Dollár
344,80 Ft
Euró
371,07 Ft
Font
431,88 Ft
Bitcoin
26,768 $

50 évet kapott egy férfi, aki megvezetett, majd meggyilkolt egy 17 éves lányt

Fotó: Unsplash/Jake Ingle
Észak-Amerika
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A lány a Disney-relikviák szerelmese volt, a férfi pedig ezt kihasználva Disney-csészékkel megvezette, majd meggyilkolta a fiatal lányt.

Az 53 éves Arthur Jensent kétrendbeli, első fokú gyilkosság miatt 50 év börtönbüntetésre ítélték az Iroquois megyei körzeti bíróságon. A férfi 2019. augusztus 5-én gyilkolta meg a 17 éves Adara Bunnt, amikor a lány megjelent otthonánál, hogy megvásároljon tőle pár Disney-csészét.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

Három nappal korábban a lány édesanyjával részt vett egy zsibvásáron, ott pillantották meg a csészéket, melyek azonnal elnyerték a lány tetszését, így pár nap múlva elment a férfi házához, hogy megvásárolja a megmaradt csészéket.

A New York Post jelentése szerint Michael Quinlan helyettes államügyész megosztotta, mivel a lány gyűjtötte a Disney-emléktárgyakat, pár Pocahontas-csészével szerette volna kiegészíteni gyűjteményét. A lány azon a vasárnapon visszament Jensen házához, hogy beszéljen a férfi feleségével, hátha van még olyan csészéje, amit megvásárolhatna.

Csakhogy a feleség épp nem volt otthon, mire Jensen, aki épp egy barátjával pakolt a házban, közölte vele, később menjen vissza, hogy megvehesse a csészéket. Nem sokkal később a lány visszatért, ám a szomszédok hangos sikolyokra lettek figyelmesek és azonnal értesítették a rendőrséget.

Az egyenruhások a helyszínre siettek, Jensen pedig azzal fogadta őket a ház előtt:

„Van bent egy lány. Megfojtottam.”

Bunn élettelen testét a házban találták meg, Jensent pedig azonnal letartóztatták. Michael Quinlan helyettes államügyész úgy fogalmazott a gyilkosság kapcsán:

„Ez az egyik legrosszabb gyilkossági ügy, amit valaha láttam. Egy fiatal lányról volt szó, aki pár hét múlva kezdte volna meg az első évét. Egy kitűnő tanuló volt, aki állatorvos akart lenni.”