350 kilogramm kiváló minőségű marihuána jogos tulajdonosát keresi egy floridai seriff

Fotó: Unsplash/ Itay Kabalo
not image

Kornis Vivien

2021. október 11. - 23:20

Humoros bejegyzést tett közzé a Brevard megyei seriff hivatala, mely szerint nagyon szeretnék jogos tulajdonosával újra egyesíteni a lefoglalt 350 kilogramm marihuánát.

A floridai Brevard megyei seriff hivatala kétmillió dollár értékű marihuánát szeretne újraegyesíteni jogos tulajdonosával – derül ki a hivatal gúnyos Facebook-bejegyzéséből. 

“Ha történetesen elvesztett körülbelül 350 kilogrammnyi kiváló minőségű marihuánát, és szeretné visszakapni tulajdonát, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a kábítószerekért felelős ügynökeinkkel! Örömmel állunk rendelkezésére, hogy újraegyesíthessük elvesztett tulajdonával!” – olvasható Wayne Ivey seriff közleményében. 

A CNN tudósítása szerint a figyelemreméltó mennyiségű marihuánára a Florida keleti partján fekvő Viera egy raktárában találtak rá. A közösségi oldalra feltöltött bejegyzés szerint “mindig mindenki elveszít vagy rossz helyre teszi a fontos dolgokat”, és a seriff hivatala “mindig arra törekszik, hogy helyesen cselekedjen.”

A poszt arra sürgeti a kábítószer “jogos tulajdonosát”, hogy keresse fel a hivatal bűnügyi nyomozó szolgálatát. 

Miután megbizonyosodtunk róla, hogy Ön a jogos tulajdonos, örömmel visszaadjuk a tulajdonát, és gondolkodunk arról is, hogy mind Ön, mind a tulajdona biztonságos helyre kerüljön, nehogy valaki megpróbálja megkárosítani!

A bejegyzésben arról biztosították a marihuána tulajdonosát, hogy a biztonságos helyen való tartózkodás “minden költségét ők fizetik”, és így ideig nyugodtan gondolkodhat azon, hogy “mennyit jelent számára az elvesztett tulajdona.”