Clouds
21 Budapest
Dollár
367,09 Ft
Euró
392,70 Ft
Font
440,70 Ft
Bitcoin
22,972 $

Versenyfutás az idővel: 35 méter mély gödörbe zuhant egy gyermek Vietnámban

TÉMÁK:
#Gyermek #vietnam
Fotó: Unsplash/Huỳnh Tấn Hậu A kép illusztráció.
Ázsia
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Több száz mentős dolgozik azon, hogy kimentsenek egy gyermeket egy 35 méter mély gödörből, ahová még két nappal ezelőtt zuhant a 10 éves gyermek.

A CNA számolt be arról, hogy még hétfőn is több száz vietnámi mentős küzdött azért, hogy kiemeljenek egy 10 éves gyermeket egy 35 méter mély gödörből, ahová a gyermek még két nappal ezelőtt esett be.

Soron kívül Hosszú távú gázvásárlási megállapodást köt a kormány Azerbajdzsánnal

A 10 éves Thai Ly Hao Nam egy mindössze 25 centiméter széles, üreges betonpillér aknájába esett bele, melyet egy új híd építkezésén süllyesztettek a földbe a déli Dong Thap tartományban.

Egy mentős az AFP-nek nyilatkozva megosztotta, több száz mentős van a helyszínen és minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy megmentsék a gyermeket, ám egyelőre nem tudnak részleteket megosztani a fiú állapotáról.

Helyi jelentések szerint a mentők fúrással és a környező talaj felpuhításával próbálják kihúzni az oszlopot a földből, hogy aztán kiemelhessék a gyermeket a mélyből.

A hatóságok azonban egyre bizonytalanabbak a gyermek állapotát illetően, mivel már nem ad magáról életjelet, noha folyamatosan oxigént pumpálnak a lyukba. A vietnámi miniszterelnök arra kérte az országos mentőket, hogy ők is csatlakozzanak a helyi hatóságok erőfeszítéseihez.