Clouds
21 Budapest
Dollár
353,08 Ft
Euró
387,73 Ft
Font
434,73 Ft
Bitcoin
23,748 $

Ünnepi hangulat: 300 Mikulás és egy Grincs vette be a maine-i sípályát

Fotó: Unsplash/Jakob Owens
Epic
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Mikulásnak és Grincsnek öltözött síelők ily módon igyekeztek elhozni az ünnepi hangulatot a síelőknek.

Az AP készített zseniális felvételeket a vasárnapi eseményről – melyeket itt lehet megtekinteni –, amikor is több mint 300 síelő öltözött Mikulásnak, egy pedig Grincsnek, majd ezekben a szettekben le is csúsztak a Maine állambeli Sunday River síközpontban.

Soron kívül Karácsony szerint gyorsabb és kiszámíthatóbb lett a buszközlekedés a Lánchídon

A több mint 300 hangulatfelelős szinte mindegyike fehér szakállat és a fagyos szélben lobogó Mikulás-sapkát viselt, majd együttesen száguldottak le a hegyről. A Mikulások mellett azonban volt egy Grincs és még egy síelő karácsonyfa is.

Noha ahogy a képeken is látszik, kiváló volt a hangulat és minden fotón csak a hófödte táj látszik, a valóságban nem volt ennyire csodás a helyzet, mivel nagyon kevés volt a természetes hó.

A Sunday River hóágyúival azonban sikerült hihetetlen mennyiségű műhóval borítani a hegyet, így idén is a hagyományokhoz híven száguldhattak le jelmezeikben.

A Santa Sunday egyébként immáron két évtizede létezik, s évről évre egyre népszerűbb, ráadásul jótékony célokat is támogatnak, idén például 7500 dollárt gyűjtöttek egy helyi jótékonysági szervezet számára.