Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,55 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,041 $

300 ezres bírságot kapott karácsonyra ez a száguldozó BMW-s

Fotó: police.hu
Belföld

Bense Róbert

Szerkesztő

Bőkezű volt a Jézuska, talán nem kellett volna a rendőrautó előtt háromszorosan túllépni a sebességhatárt.

A Tolna megyei Tamásiban alacsonyan szállnak a gyorshajtók, most épp egy településen belül erősen siető Dominic Torettóról készült meglehetősen drága fotó, a maximálisan kiszabható büntetést kapja ugyanis a delikvens.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

A szabálytalankodó sofőr nem aprózta el, december 24-ének délutánján egy külföldi rendszámú autóval 126 méterre a traffipaxtól 140 km/órás sebességgel közelített. A gond csak az volt, hogy az érintett szakaszon 50 km/óra volt a megengedett sebességhatár.

Mint a police.hu is megírta, a „készüléket kezelő, sokat látott kollégánk maga is meglepődött a száguldozás láttán” – a meglepettséget pedig egy 300 ezres csekk követett.

„A fentebb leírt sebességtúllépés esetén, lakott területen különösen, egy útra guruló labda, egy óvatlanul az úttestre lépő gyalogos vagy akár egy forgalmi okból lassító autós felbukkanása esetén esélytelen elkerülni az ütközést” – olvasható a rendőrség figyelmeztetése.

Érdemes megfogadni a baráti tanácsot a hatóságoktól, ugyanis a 2021-es statisztikák szerint a személyi sérüléssel végződő balesetek 31%-a gyorshajtás miatt következett be, kiemelkedve ezzel az arányokat nézve.