Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Összeesett a színpadon, 28 évesen elhunyt Costa Titch rapper

TÉMÁK:
#elhunyt #rapper
Fotó: Unsplash/CHIRAG K
Style
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

A közösségi médiában több felvétel is kering arról a pillanatról, ahogy a fiatal rapper egyik pillanatról a másikra összeesik fellépése közben.

Az Independent jelentése szerint Costa Titch rapper 28 éves korában elhunyt, miután összeesett a színpadon az Ultra South Africa fesztiválon, fellépése közben. A dél-afrikai zenész – teljes nevén Costa Tsobanoglou – szombaton az Ultra South Africa fesztivál keretében lépett fel a johannesburgi Nasrec Expo Centre-ben.

Soron kívül Megszületett az újabb ítélet L.L. Junior kisfiának halálos balesete ügyében

A helyi beszámolók szerint a rapper fellépése közben összeesett a színpadon, később pedig családja az Instagramon erősítette meg, hogy a fiatal zenész elhunyt.

Közleményükben nem tértek ki arra, hogy mi okozta a rapper halálát, azonban köszönetet mondtak a mentősöknek, akik “jelen voltak utolsó földi óráiban”.

A Nelspruitban született Tsobanoglou háttértáncosként kezdte karrierjét, mielőtt a rap felé vette az irányt. A rapper az egyre népszerűbb amapiano stílusban alkotta számait, s arról volt ismert, hogy a hagyományos dél-afrikai kultúrát trap ütemekkel bolondította meg.

Legnépszerűbb dala a “Big Flexa” című kislemeze volt, mely 2021-ben vírusként terjedt a TikTok-on, sőt, a dalból később egy remix jelent meg, melyben Akon is közreműködött.