Clouds
21 Budapest
Dollár
367,09 Ft
Euró
392,70 Ft
Font
440,70 Ft
Bitcoin
22,972 $

256GB-ról indulhat a Samsung Galaxy S23 tárhelye

TÉMÁK:
#Samsung
Fotó: Renderkép / Illusztráció
Mobil

Szabó Kata

Szerkesztő
TÉMÁK

Közeledik a Samsung idei csúcskészülékeinek bemutatója, ezzel együtt pedig a készülékekről kikerülő információk száma is meredeken emelkedni kezdett.

Már eddig is számos információ keringett a Samsung Galaxy S23 sorozatról, most azonban újabbak is érkeztek, ugyanis a legfrissebb hírek szerint az S23 és S23+ készülékek esetében 8GB RAM-mal kell számolni alapértelmezettként, míg az Ultra modell esetében a felhasználók 12GB-nyi RAM előnyeit élvezhetik majd.

Soron kívül Hosszú távú gázvásárlási megállapodást köt a kormány Azerbajdzsánnal

Ami azonban még ennél is érdekesebb lehet, az az, hogy a beépített tárhely minimális mérete 128GB-ról 256GB-ra nő minden változat esetében, kivéve az S23 Ultrát, amelynél 512GB és 1TB közül választhatnak majd a felhasználók.

A Galaxy S23-sorozat újdonságai közé tartozhat még egy második-generációs Snapdragon 8 chip, egy új megjelenést nyújtó lapos kijelző, néhány új szín és egy 200 megapixeles főkamera is, ám ez utóbbi kapcsán több szivárogtatóban is felmerülnek még kételyek.

Ami biztos, hogy az idei Samsung Unpacked eseményre február 1-én kerül sor, így legkésőbb akkor minden kiderül a dél-koreai gyártó idei nagyágyúiról.