18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Clouds
21 Budapest
Dollár
347,08 Ft
Euró
371,63 Ft
Font
428,60 Ft
Bitcoin
27,786 $

21 év börtönt kapott egy férfi, aki egy lópatkóval megölt egy másik férfit

Fotó: Unsplash/Jeff Smith
Európa
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Kirkpatrick Virgo nem tudta elviselni, hogy Thomas Parker hangosan hallgatott zenét a vonaton.

A Sky News jelentése szerint 21 év börtönre ítélték Kirkpatrick Virgót, amiért olyan erővel vágott fejbe egy férfit egy patkóval, hogy az áldozat életét vesztette. A támadó azután ütötte meg a 24 éves Thomas Parkert, hogy veszekedésbe bonyolódtak, amiért Parker és testvére a vonaton hangosan zenét hallgatott.

Soron kívül Csak a gomolyfelhők zavarhatják meg a többórás napsütést kedden

A 42 éves Virgo szerdán állt a bíróság elé, ahol 21 év börtönbüntetésre ítélték. Az áldozat testvére, Craig Parker üdvözölte a bíróság ítéletét, noha sem ő, sem a család nem tudták feldolgozni a fiatal férfi halálát.

Craig testvérével utazott a vonaton, ő teperte földre a támadót, s ő hívta fel a családot, hogy beszámoljon nekik a támadásról. A testvér elárulta, hogy köztük és Virgo egyik barátja között már korábban is történt egy incidens a vonaton, melynek végül szolgálaton kívüli rendőrök vetettek véget.

Csakhogy Virgo nem hagyta annyiban a történteket és amikor megérkezett a vonat a readingi állomásra, követte a testvéreket. Amikor a közelükbe ért, előkapott egy lópatkót a hátizsákjából, majd azzal erősen fejbe vágta Thomas Parkert. A fiatal férfi a vasútállomáson összeesett, és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette.