Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
370,87 Ft
Euró
394,04 Ft
Font
460,15 Ft
Bitcoin
61,335 $

2025-ig hosszabbíthat sztárjával az FC Barcelona

Az FC Barcelona megkezdte jövő évi keretének alakítását, melynek egy fontos alappillére lesz, hogy a fiatalokat hosszabb időre elkötelezzék.

A barcelonai Ousmane Dembélé (b) és a prágai Jan Boril a labdarúgó Bajnokok Ligája negyedik fordulójában, az F csoportban játszott FC Barcelona - Slavia Praha mérkőzésen Barcelonában 2019. november 5-én. MTI/EPA/EFE/Alejandro García
Sport

Nagy Noel

Szerkesztő

Mint a Sport.es is arról beszámolt, a katalánok már Ilaix Moriba és Mingueza szerződését sikeresen meghosszabbították, a következő cél pedig az, hogy a francia Ousmane Dembélé kontraktusát is sikeresen meghosszabbítsák.

A francia szerződése 2022 nyarán jár le, de a Barcelona 2025-ig, további három évvel szeretne hosszabbítani Dembélével. A spanyol lap szerint innentől a támadónak kell eldönteni, hogy maradnia akar-e, mert amennyiben a távozás mellett dönt, a katalánok átigazolási listára teszik. Soron kívül Ez történik, ha gyakran fogyasztunk tojást

Ousmane Dembélé barcelonai kalandja eddig nem sült el a legjobban, ugyanis súlyos sérülésekkel küzdött az elmúlt évek során, és el is maradt a teljesítménye attól, amelyet a Rennesben vagy a Borussia Dortmundban mutatott.

Az idei év során azonban Ronald Koeman keze alatt fontos elemmé vált a Barcelona keretében, valamint a sérülések is elkerülték. A spanyol lap szerint Dembélé már nagyon jól érzi magát a gránátvörös-kékeknél, és jelenlegi pozíciójából adódóan maradni szeretne.

A Sport.es azonban megjegyzi, hogy gazdasági szempontból nehéz lesz egyezségre jutni, ugyanis a Barcelona által felajánlott kontraktus elmarad attól, amelyet Dembélé szeretne magának. A katalánok is szeretnének mindenképpen fizetéscsökkentést, azonban a francia nem biztos, hogy ebbe belemenne.

Amennyiben Dembélé nem hosszabbít, több kérője is akadhat, többek között a Manchester United, a Chelsea és a Juventus is érdeklődik szolgálatai iránt. Az is kérdéses, hogy a francia áldozatává válik-e a Barcelona nagytakarításának, amelyet költségcsökkentés címszóval hajtanának végre.

Elmaradt a csoda, Szoboszlaiék kiestek az Európa-ligából

Szoboszlai Dominik ott volt a Liverpool kezdőjében az Atalanta ellen az Európa-liga negyeddöntőjének visszavágóján.

Figyelmeztetett a Telekom, ezzel próbálkoznak most a csalók

Kiemelték: az ügyintézéseket és fizetéseket mindig a Telekom applikációban vagy a hivatalos weboldalakon végezzék el az ügyfelek.

Virtuális valóság segítségével próbálnak segíteni a kényszeres gyűjtögetőkön

A korszerű technika segítségével azok is megtanulhatják elengedni a tárgyakat, akik messze laknak, vagy az otthonuk veszélyes, mert már vállmagasság fölé tornyozták a tárgyakat.