Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,56 Ft
Euró
394,14 Ft
Font
461,38 Ft
Bitcoin
70,528 $

Hivatalos: 2023-ban nem lesz VOLT Fesztivál 

A baljós hírek beigazolódtak, Magyarország egyik legnagyobb fesztiválját nem rendezik meg jövőre. 

Fotó: A 27. VOLT Fesztivál a soproni Lõvér kempingben 2019. június 28-án. MTI/Nyikos Péter
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

A VOLT a közösségi oldalán közölte, hogy a jelenlegi gazdasági helyzetre tekintettel 2023-ban nem tudják megtartani a rendezvényt, bármennyire is szeretnék, de bíznak abban, hogy a helyzet javulni fog, és újra megtölthetik a soproni csodák helyszínét, a Lővéreket. 

Kedves VOLTosok! Soron kívül Nagy tűz miatt kellett 50 embernek menekülnie egy budapesti társasházból

Először is szeretnénk az egész VOLT fesztivál csapata nevében megköszönni a támogatásotokat és a rengeteg érdeklődő üzenetet. Szeretnénk, hogy tudjátok: a mostani döntésünket nagyon nehezen, de mindent mérlegelve és természetesen egyáltalán nem örömünkben hoztuk.

A Telekom VOLT Fesztivál egy igazi „love brand”, a hazai fesztiválpiac jelentős rendezvénye, nekünk is szívügyünk. Nagy szeretettel formáltuk, fejlesztettük, amíg a 800 fős “sportcsarnokos házibuliból” Magyarország legszeretettebb vidéki szabadtéri fesztiválja lett. Azonban már az idei soproni fesztivál is csak jelentős költségmegszorításokkal tudott létrejönni és sajnos, a bizonytalan gazdasági helyzetben jelenleg nincs lehetőségünk a VOLTot olyan színvonalon megszervezni, ahogy azt a közönség korábban megszokta.

Ezért – nagy szomorúságunkra – 2023-ban elmarad a VOLT.

Az elmúlt közel harminc évben átéltünk rengeteg csodálatos és felejthetetlen pillanatot, és rátok, mint a legeslegjobb közönségre, mindig is számíthattunk és bízunk abban, hogy a gazdasági környezet javulásával újra megtölthetjük a soproni csodák helyszínét, a Lővéreket!” – írták.     

Ennyi volt, Xabi Alonso biztosan nem lesz Szoboszlaiék edzője

A legfrissebb hírek szerint a Liverpool kiszállt a versenyből, így nem Xabi Alonso fogja követni a távozás előtt álló Jürgen Kloppot a kispadon.