Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,11 Ft
Euró
393,73 Ft
Font
461,02 Ft
Bitcoin
70,074 $

2022 végére 40 darab emeletes vonat áll forgalomba Budapest vonzáskörzetében

Magyarország kormány is megerősítette, hogy újabb és újabb emeletes vonatok fognak érkezni, melyekkel még kényelmesebbé és hatékonyabbá válhat a közlekedés.

Belföld

A T-800-as

Szerkesztő

Magyarország kormány is megerősítette, hogy újabb és újabb emeletes vonatok fognak érkezni, melyekkel még kényelmesebbé és hatékonyabbá válhat a közlekedés.

Magyarország kormánya a hivatalos Facebook oldalán keresztül számolt be arról, hogy hétfőtől, azaz a tegnapi naptól kezdődően 6 darab emeletes vonat közlekedik a két legforgalmasabb elővárosi vonalon. Soron kívül Robbanás történt Lágymányoson egy társasházban, áldozat is van

Négy a vácin, kettő pedig a ceglédin kap helyet. Ez nemcsak látványos lesz az emelet miatt, hanem egyúttal kényelmesebbé, hatékonyabbá is teheti a közlekedést. A nagy beruházás részeként sok ilyen új vonat áll majd forgalomba.

A hivatalos tájékoztatás szerint 2022 végére 40 darab emeletes vonat kerül forgalomba a főváros vonzáskörzetében. „2022 végére 40 emeletes vonat áll forgalomba a főváros vonzáskörzetében. Hétfőtől már hat emeletes vonat közlekedik a két legforgalmasabb elővárosi vonalon, négy a vácin, kettő a ceglédin.” – írta a kormány a hivatalos posztjában.

Orbán Viktor egy nagy rekordot döntött meg, Varga Judit jelentette be

A MÁV szintén megerősítette ezt: „November 30-tól már hat, emeletes vonat szállítja az utasokat az elővárosi forgalomban. Újabb KISS motorvonatok kezdik meg az utasforgalmi próbaüzemet a Budapest-Vác-Szob és a Budapest-Cegléd-Szolnok vonalakon, így már négy darab emeletes vonat szállítja majd az utasokat a váci és kettő a ceglédi vonalon.”