Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,612 $

200 millió eurója van két nagy dobásra a Real Madridnak

MTI/EPA/JULIO MUNOZ
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Florentino Perez állítólag már rá is bólintott a tervekre.

Spanyol sajtóhírek szerint a Real Madrid 200 millió eurót különített el a nyári átigazolási keretéből egy, esetleg két sztárjátékos szerződtetésére. A végső döntést Florentino Perez hozta meg, aki szerint szüksége van az átütőerőre a támadósorban – adta hírül a Fichajes.

Soron kívül Megszöktek a börtönből, majd elmentek palacsintázni: a vendégek buktatták le őket

Mivel Jude Bellingham-ről a hírek szerint letett a Real Madrid, ezért kérdés, hogy ki lehet az, aki Kylian Mbappé mellett szerepel a klub kívánságlistáján. Ugyanakkor az is lehet, hogy egyedül a franciáért kérnek ennyit a PSG részéről.

A helyzet a nyári átigazolási szezonhoz közeledve egyre csak bonyolódik, úgy meg pláne, hogy a PSG szerdán ismét idejekorán búcsúzott a Bajnokok Ligájától, miután a Bayern München simán elintézte Mbappéékat odahaza.

Hogy a Real Madrid meddig jut idén, az még kérdéses (a PSG-nél minden bizonnyal tovább), az viszont világosan látszik, hogy a címvédéshez idén a tavalyinál is nagyobb extra kell, lévén Benzema a sérülései miatt nem mutat olyan topformát, mint 2022-ben.

Perez elnök vélhetően jól látja, ahhoz, hogy Ancelotti tovább tudja írni a Real Madrid sikertörténetét, új nevek kellenek, bár – elnézve a PSG kálváriáját – az korántsem biztos, hogy erre az eurószázmilliók megoldást nyújtanak.