Dollár
430,80 Ft
Euró
417,58 Ft
Font
468,05 Ft
Bitcoin
19,489 $

200 ezres jutalmat tűzött ki a rendőrség a nyomravezetőnek: ezt a férfit keresik

Fotó: police.hu
not image

Takács Petra

2022. szeptember 22. - 22:16

Ürmös Krisztiánt jelenleg is nagy erőkkel keresik a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai, nyomravezetői díjat is kitűztek.

A police.hu beszámolója szerint a Kiskőrösi Rendőrkapitányság elfogatóparancsot bocsátott ki Ürmös Krisztián – 36 éves – izsáki lakos ellen magánlaksértés bűntette és más bűncselekmények elkövetése miatt.

Soron kívül Új mélypontra süllyedt a fogyasztói hangulat Németországban, mi lesz ezután?

A férfit a Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya is körözi a folyamatban lévő ügyben, rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

Fotó: police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki a férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hivatali munkaidőben tegyen bejelentést személyesen a Kiskőrösi vagy a Kecskeméti Rendőrkapitányságon, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságon, illetve bármely rendőri szervnél. Hívja a 112-es, díjmentes segélyhívó számot, illetve tárcsázza az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát!

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője bruttó 200.000, azaz kétszázezer forint díjat tűzött ki a nyomravezetőnek.

A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki Ürmös Krisztián felkutatását közvetlenül elősegítő olyan információval szolgált, ami az elfogását eredményezi. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.