Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

20 éven át bántalmazta feleségét és négy lányát: 20 év börtönt kapott a férfi

Fotó: Unsplash/Danie Franco
Európa
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A 43 éves erőszakos olasz férfit pénteken 20 év börtönre ítélték, amiért közel 20 éven át sanyargatta feleségét és négy lányát.

Az ANSA olasz hírügynökség számolt be arról, hogy egy 43 éves olasz férfit pénteken 20 év börtönbüntetésre ítéltek, miután 2003 és 2021 között bántalmazta feleségét és négy lányát, és kegyetlen módon viselkedett velük.

Soron kívül Zivatarveszély miatt adtak ki elsőfokú riasztást, jégeső is lehetséges

A milánói bíróságon a férfit bűnösnek találták, amiért különböző “szörnyű erőszaknak” tette ki feleségét és négy lányát: egyszer például arra kényszerítette egyik lányát, hogy “a földön egyen, evőeszköz nélkül, mint egy állat”.

Egy másik alkalommal felesége fejére húzott egy zacskót; s bár további konkrét eseteket nem hoztak nyilvánosságra, annyi kiderült, hogy a férfit bántalmazás, szexuális erőszak és zsarolás vádja miatt minden vádpontban bűnösnek találták.

A 2021 decembere óta börtönben ülő férfit, aki családjával Nápoly és Milánó között élt, a milánói bíróság ítélte 20 év szabadságvesztésre, miután Giovanni Tarzia ügyész széleskörű nyomozásával felgöngyölítette az ügyet.