18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Clouds
21 Budapest
Dollár
345,51 Ft
Euró
370,58 Ft
Font
430,18 Ft
Bitcoin
27,117 $

Egy eltűnt 2 éves kisfiút találtak holtan egy aligátor szájában

TÉMÁK:
#18 #Gyilkosság #USA
Fotó: Unsplash/Sebastien
Észak-Amerika
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Holtak találtak egy eltűnt floridai kisfiút pénteken egy aligátor szájában St. Petersburgban, ami nem az első hasonló tragédia.

A kisfiú, Taylen Mosley eltűnését azt követően jelentették be, hogy az édesanyját, a 20 éves Pashun Jeffery-t csütörtökön holtan találták a lakásában, többszörösen szúrt sebekkel. Taylen apját, Thomas Mosley-t közben mindkét haláleset miatt őrizetbe vették.

Soron kívül Óriási pénzt lehetett nyerni az Ötöslottón, itt vannak a nyerőszámok

Kétrendbeli gyilkossággal vádolja a rendőrség, mely megerősítette, hogy alig néhány kilométerre találták meg a kisfiú holttestét a Dell Homes Parkbnan egy aligátor szájában. A rendőrök egyetlen lövést adtak le a hüllőre, mely végül eldobta magától az élettelen testet.

A rendőröknek ezután sikerült kiemelniük a holttestet. A hatóságok azt mondták, nem akarták, hogy így találjanak rá a gyermekre, de a többi családtagnak most lehetősége van arra, hogy megkezdjék a gyász időszakát.

Thomas pénteken került kórházba, sebekkel a kezén és a karján. Később börtönbe szállították, de a gyanúsított nem akart beszélni a hatóságokkal, és ügyvédet kért – írja a CNN. A nyomozás jelenleg is folyamatban van, és egyelőre nem adtak ki információt a fiú halálának pontos okáról, vagy arról, hogyan került a parkba.