Dollár
395,98 Ft
Euró
403,24 Ft
Font
477,71 Ft
Bitcoin
23,520 $

Teljes terjedelmében ég egy 18 lakásos sorház tetőszerkezete Budapesten

Twenty20
not image

Takács Petra

2022. június 26. - 13:53

Szerencsére sikerült megakadályozni a tűz továbbterjedését.

Teljes terjedelmében ég egy 18 lakásos sorház tetőszerkezete Budapesten a IX. kerületi Füleki utcában, a tűzoltók nagy erőkkel dolgoznak a lángok megfékezésén – tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t.

Soron kívül Újabb önjáró löveggel gazdagodott a Magyar Honvédség, itt megtekinthető

Kolozsi Péter elmondta: a tüzet körülhatárolták, a lángok továbbterjedését sikerült megakadályozni. A helyszínre a mentők is kiérkeztek, személyi sérülésről nincsen információ – tette hozzá.

Az egységek a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett 11 vízsugárral oltják a lángokat, a tűz nyolc lakást érintett.

Frissítés:

Eloltották a IX. kerületi sorházépület tetőszerkezetén keletkezett tüzet a tűzoltók – tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője vasárnap az MTI-t.

Kolozsi Péter elmondta: a Füleki utcában teljes terjedelmében égett egy sorház jellegű, többlakásos társasház tetőszerkezete. A fővárosi hivatásos tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre, és a mentők is kiérkeztek. Személyi sérülésről nem érkezett információ. A tűz tizennyolc lakást érintett, ezekből tizenhét embert kísértek ki, továbbá kimentettek két kutyát, valamint egy macskát is – ismertette a helyettes szóvivő.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.