Clouds
21 Budapest
Dollár
360,06 Ft
Euró
388,44 Ft
Font
433,44 Ft
Bitcoin
23,139 $

13 éves fiút szúrtak le egy forgalmas bevásárlóközpontban karácsonykor

Fotó: Unsplash/Heidi Fin
Európa
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A 14 éves fiút végül letartóztatták, miután megkéselt egy 13 éves fiút, akit a hatóságok szerint szándékosan vett célba december 26-án.

Az Independent jelentése szerint az egyesült királyságbeli Stoke-on-Trent városának legnagyobb bevásárlóközpontjában december 26-án délután 3 óra környékén leszúrtak egy 13 éves fiút: a rendőrség és a mentőegységek azonnal a helyszínre siettek a támadás után, s a bevásárlóközpont egy részét lezárták.

Soron kívül A Fidesz szerint Gyurcsány pártja áll az orvosi kamara döntése mögött

Annak érdekében, hogy mihamarabb megtalálják az elkövetőt, lezárták a bevásárlóközpont egy részét, valamint a mosdókat, míg a vásárlókat kiterelték a helyszínről.

A staffordshire-i rendőrség szóvivője megosztotta, hétfőn, december 26-án, nem sokkal délután 3 óra után futott be egy segélyhívás egy erőszakos cselekményről.

A helyszínre kiérkező mentősök a 13 éves fiút a helyszínen láb- és nyaksérülésekkel találták meg, majd kórházba szállították. Úgy tudni, a fiatal fiú sérülései nem életveszélyesek, s jelenleg is stabil állapotban van kórházban.

A rendőrség végül letartóztatott egy 14 éves fiút gyilkossági kísérlet, rablás és szándékos súlyos testi sértés gyanújával. Azt azonban nem tudni, hogy mi lehetett az indítéka a fiatalnak, a rendőrség pedig jelenleg is nyomoz a támadás kapcsán, míg a 14 éves késelőt óvadék ellenében szabadlábra helyezték.