Dollár
392,10 Ft
Euró
405,71 Ft
Font
469,76 Ft
Bitcoin
16,903 $

12 éves fiút rabolt ki egy agresszív férfi Kaposváron

Fotó: police.hu

Takács Petra

2022. október 2. - 22:00

A 12 éves fiút beszorította a lifthez, majd pénzt kért tőle, amikor pedig meglátta, hogy a gyermeknél több bankjegy is van, az összes pénzét követelte.

A police.hu beszámolója szerint az akkor még ismeretlen tettes 2022. szeptember 29-én délután Kaposváron, az Áchim András utcai buszpályaudvar egyik liftjénél várakozott.

Soron kívül Medvegyev szerint a NATO Patriot-rendszerei is célpontokká válhatnak Ukrajnában

Amikor látta, hogy a felvonóval egyedül érkezik egy gyerek, a lift ajtaját testével elállva pénzt kért tőle: a 12 éves fiú a kérésnek megfelelően egy ezer forintost át is adott, de amint a férfi meglátta, hogy a zsebében több bankjegy is van, rögtön az összes pénzét követelte.

Az egyre agresszívabban fellépő férfi viselkedése komoly félelmet ébresztett a jóval gyengébb fizikumú gyermekben, aki a sarokban szorított helyzetéből egyetlen kiútnak látta a maradék pénzét is átadni zaklatójának.

A nyomozók azonosították a feltételezett elkövetőt, akivel szemben elfogatóparancsot adtak ki. A 21 éves kaposvári lakost a Készenléti Rendőrség járőrei másnap késő este Budapest VII. kerületében fogták el.

A kaposvári rendőrök H. Szebasztiánt 2022. október 1-jén rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vételét követően kezdeményezték letartóztatását.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.