Clouds
21 Budapest
Dollár
344,52 Ft
Euró
370,79 Ft
Font
431,70 Ft
Bitcoin
26,872 $

12 év kihagyás után újra él a Roxy Rádió

Fotó: Unsplash
Belföld
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A cég szerint az új Roxy a Danubius-Juventus-BDPST ROCK hármas mellé érkezett, így már mind a négy rádió összes felületén (weboldalak, appok) megtalálható mind a négy csatorna.

Korábban beszámoltunk róla, hogy hosszú idő után, egészen pontosan 12 év kihagyást követően május elsején visszatér a főváros legendás rádiója, a Roxy Rádió, miután a névhasználati jogokat megszerezte a SoundPlus Kft.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

A cég kedden közölte, miszerint az új Roxy a Danubius-Juventus-BDPST ROCK hármas mellé érkezett, így már mind a négy rádió összes felületén (weboldalak, appok) megtalálható mind a négy csatorna – írta a Napi.hu.

Kiemelték, a Roxy csatlakozása kiegészíti az eddigi hármast, így május 1-jétől az összes, üzleti szempontból fontos korcsoportot eléri az üzemeltető cég: létrejött hazánk legnagyobb elérésű, csak online működő rádiós vállalkozása.

A Roxy Rádió a radioroxy.hu internetes címen, valamint saját applikációjából és a streamingrádiókat összegyűjtő oldalakon keresztül 0-24-ben érhető el, politika és bulvár nélkül, csak zenével, amivel biztos sokaknak kedveznek.