Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,85 Ft
Euró
393,32 Ft
Font
457,72 Ft
Bitcoin
66,832 $

1 169 koronavírus-halottal döntött szomorú rekordot az Egyesült Államok

A vírus kirobbanása óta egyetlen országban sem vesztették még életüket egyetlen nap annyian, mint az elmúlt 24 órában az Egyesült Államokban.

Külföld

Szabó Kata

Szerkesztő
TÉMÁK

A Johns Hopkins Egyetem közlése szerint az elmúlt 24 órában 1 169 koronavírushoz köthető haláleset történt, ezzel pedig negatív rekordot döntött az Egyesült Államok, ugyanis a Kínából induló vírus ilyen rövid idő alatt sehol a világba nem követelt még ennyi áldozatot.

A BBC beszámolója szerint ezzel közel 6000-re emelkedett a halottak száma, miközben a megerősített fertőzötteké már a 244 ezret is átlépte. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

A helyzet továbbra is New Yorkban a legsúlyosabb, ahol koronavírussal összefüggésbe hozható halálozások száma már az 1500-at is átlépte.

New York kihalt utcáiról itt, a koronavírus miatt szabadon engedett erőszakos bűnelkövetőkről pedig itt írtunk bővebben.

Tóth Gabit gyakrabban említették az online médiában tavaly, mint Szoboszlai Dominiket

Pedig a magyar klasszis labdarúgó nem kis eredményeket ért el, s nemzetközi szinten is hatalmas népszerűségre tett szert.

Májusban újabb területen lesz fizetős a parkolás Budapesten

A Sashegyen április 2-től kell fizetni a parkolásért, míg Zuglóban május elejétől indul a próbaüzem, amit rövidesen a fizetős üzem követ majd.

Szerda este ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban, élőben adja a tv

Nagy kérdés, hogy Szoboszlai Dominik mennyi lehetőséget kap Jürgen Klopptól, mert mostanában egyre többször jelölte a kispadra a magyar válogatott csapatkapitányát.