Clouds
21 Budapest
Dollár
352,70 Ft
Euró
387,92 Ft
Font
435,24 Ft
Bitcoin
23,785 $

10 millióért érkezett, 127-ért távozhat Enzo Fernández a Benficából

Fotó: EPA/Georgi Licovski
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

Mindössze fél év után csapatot válthat az argentinok sztárja, aki előtt sorban állnak az európai élcsapatok.

Enzo Fernández akár már a téli átigazolási szezon során elhagyhatja a Benficát, ugyanis a hírek szerint a vörösök már két ajánlatot is kaptak. A portugál A Bola értesülései szerint van olyan ajánlat, ami 127 millió euróról szól, ez az összeg pedig a játékos kivásárlási áránál is magasabb.

Soron kívül Karácsony szerint gyorsabb és kiszámíthatóbb lett a buszközlekedés a Lánchídon

Enzo Fernández esetében a kivásárlási ár 120 millió euróban lett meghatározva, ám vannak olyan esetek, amikor a siker bebiztosítása érdekében a klubok többet ajánlanak. Ez történt korábban João Félix esetében is, amikor a transzfer minden egyes költségeleme a vételár részét képezte.

A portugál lap úgy tudja, a következő órákban egy újabb ajánlat is várható a 21 éves középpályásért, aki csak a szezon elején érkezett a Benficába. Amennyiben távozik, úgy vélhetően portugál sztárcsapat vezetősége sem lesz elégedetlen, hiszen néhány hónap alatt több mint tízszeres haszonra tehetnek szert.

Az ajánlattevő klubok neve nem ismert, azt azonban tudni lehet, hogy az egyik az angol Premier League-ből, a másik pedig a spanyol La Ligából érkezett.

Korábban olyan csapatokat emlegettek a játékos lehetséges célállomásaként, mint a Real Madrid, a Barcelona, vagy a Manchester United, ám az utóbbi időben a korlátlan anyagi lehetőségekkel rendelkező Newcastle neve is felmerült.